Apartman Avala 21 se nalazi u novoizgrađenom kompleksu Titova vila u Kiridzijskoj ulici br.72. Nalazi se u najlepšem delu Zlatibora . Apartman je okružen prirodom i borovom šumom, a opet na samo desetak minuta laganim hodom od centra Zlatibora. U dvorištu komleksa je i istoimeni muzej-restoran Titova vila.

Apartman poseduje dnevnu sobu, potpuno opremljenu kuhinju , spavaću sobu sa francuskim lezajem, kupatilo i terasu. Gostima je na raspolaganju 2 flat screen tv-a, besplatni wifi. Kupatilo je opremljeno modernim sanitarijama i tuš kabinom, toaletnim priborom, fenom ,peškirima, papučama. Apartman poseduje terasu. Pogled sa terase se pruza na dvorište kompleksa. Parking je besplatan, i ceo objekat , kao i dvorište kompleksa se nalazi pod video nadzorom.

U okviru komleksa se nalazi teretana kao i Spa Centar, koji sadrzi zatvoren bazen,saunu, slanu sobu,bio saunu, Koriscenje Spa Centra se dodatno naplacuje.

U blizini apartmana se nalazi market, na samo 200 m udaljenosti, mesara sa uslužnim pečenjem I frizerski salon. Nedaleko od apartmana je i parkić za decu I rekreativne staze za pešačenje kroz borovu šumu.

Apartman ima 35 kvadrata, maksimalno je za 4 osobe.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, pušenje u apartmanu je zabranjeno.

Kontakt telefon za rezervacije: 064/419-68-12

Instagram: @avala_21

Back to list

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *