MINIBUS PREVOZ – PARALIJA

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Paralija u Olimpskoj regiji.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Paralija

Paralija, najpopularnije turističko mesto severne Grčke, u podnožju planine Olimp. Paralija je već duže vreme omiljeno mesto naših turista, na ulicama možete čuti srpski jezik. Tu popularnost postiže pristupačnim cenama smeštaja kao i cenama vanpansionske potrošnje a letovalište ima sve što je potrebno turistima.

Mnoštvo prodavnica u kojima možete kupiti garderobu, parfeme, krzno po veoma povoljnim cenama. Paralija ima peščanu plažu dugačku oko 3 km koja se proteže sve do susednog mesta Olimpik Bič. Paralija, popularnost stiče i kod mladih, zahvaljujući noćnom provodu, sa nekoliko diskoteka i klubova.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

Rezervišite prevoz

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

Organizovani minibus prevoz – Grčka

Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.