KOMBI PREVOZ DO ZLATARA

Planina Zlatar svojom lepotom, netaknutom prirodom, specifičnom klimom i 285 sunčanih dana godišnje leči dušu i telo. Konstantna ulaganja u turistički sadržaj, smeštajne i ugostiteljske kapacitete kao i investicije u izgradnju pratećih sportskih objekata doprineli su da boravak na Zlataru bude oplemenjen i da privlači sve veći broj gostiju.

Axios Travel, u okviru vanlinijskog prevoza i limo servisa, organizuje svakodnevne polaske na relaciji Beograd – ZLATAR – Beograd. Prevoz putnika na relaciji Beograd- Zlatar-Beograd se obavlja kombijima i minibusevima najnovije generacije.

Kombi prevoz vršimo po principu ‘’od vrata do vrata’’. Putnici se preuzimaju sa bilo koje adrese u Beogradu i voze do bilo koje adrese ( hotela, apartmana ) na Zlataru.

Vremena polazaka nisu fiksna i zavise od potreba i želja putnika, najčešće se putnici odlučuju za jutarnji polazak ka Zlataru, dok se za povratak uglavnom svi opredeljuju za ranije popodnevne sate.

Cena kombi prevoza do Zlatara

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd-Zlatar je 3600 dinara za jedan pravac, odnosno 7200 dinara za povratnu kartu.

Prtljag se ne naplaćuje a kombiji i minibusevi imaju dovoljno prtljažnog prostora za prevoz ski opreme.

Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Zlatar-Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.

Za rezervaciju možete nas kontaktirati putem telefona ( 065 33 22 561 | 065 24 73 590 –  Viber, Whatsapp ), e-maila ili izvršiti online rezervaciju na našoj web  stranici.

Ukratko o Zlataru

Bez obzira na godišnje doba  Zlatar je idealno mesto za odmor, šetnju, skijanje, sport i rekreaciju.

Za one koji žele aktivan odmor, na Zlataru sezona rekreacije i sporta ne prestaje, zato Zlatar postaje mesto za turističke posete svih 365 dana u godini.

Skijašima na Zlataru je  na raspolaganju 3 km uređenih staza sa alpsko skijanje, crvene i plave staze i žičara i ski škola. Za skijaše početnike Zlatar ima manje staze, ski liftove ’’ sidro ’’ kao i ski školice za decu. Staze su  opremljene sistemom za veštačko osnežavanje, osvetljenjem i skijaškom signalizacijom.

Leti je Zlatarsko jezero omiljeno kupalište, odavde kreću i čamci za obilazak jezera.

Reka Uvac sa svojim jezerima je idealno mesto za ribolovce i sportski ribolov. Voda je izuzetno čista i bogata pastrmkom, mladicom i šaranom.

Iako većina gostiju uživa u šetnji  za ljubitelje biciklizma na raspolaganju su obeležene biciklističke rute.

Za one koji preferiraju četvorotočkaše,  dostupni su džipovi i terenska vozila za izazovnu vožnju po nepristupačnim terenima.

Planinari uspešno osvajaju vrhove Zlatara i uvek se ovde rado vraćaju.

Boravak na planini je upotpunjen otvaranjem Avantura parka u neposrednoj blizini hotela Panorama a namenjen je svima koji vole avanturu, zabavu i provod.

Smeštaj na Zlataru

U ponudi su hoteli, apartmani, brvnare i kolibe, moteli, vile, vikendice i sobe… šarenolika ponuda svih vrsta hotelskog i  privatnog smeštaja.

Zlatar je  vazdušna banja, planina na kojoj se udiše svež vazduh, jede dobra hrana… idealno mesto za odmor, šetnju, skijanje, sport i rekreaciju.

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese na Zlataru
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 4h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani polasci do Zlatara

  Za organizovane grupe putnika do Zlatara, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Zlatara, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Zlatar – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.

  Foto: Serbia.travel