MINIBUS PREVOZ – AGIA TRIADA

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Agia Triada u Solunskoj regiji.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Agia Triada

Agia Triada je malo mesto, udaljeno od centra Soluna 24 km i nalazi se u istoimenom zalivu, sa plažom dugačkom nekoliko kilometara.
Ulaz u more je postepen, voda je topla i čista ali ponekad ima morske trave. Plaža je peščana ili sa sitnim šljunkom, uređena sa ležaljkama, suncobranima i tuševima.

U Agia Triadi se nalazi nekoliko prodavnica, pekara, kafića i restorana ali za večernje izlaske i zabavu treba otići do Soluna. Agia Traida je za mirniji porodični odmor a uvek dobar izbor ukoliko letujete sa decom jer ima park za decu a u blizini je akva park Waterland.

Lako i brzo iz Agia Triade do Soluna možete stići redovnom linijom gradskog prevoza. Agia Triada je mirno i tiho mesto, u kojem ćete imati pravi odmor, a Solun je blizu tako da odmor možete upotpuniti obilaskom Soluna.
Agia Triada predstavlja i dobru polaznu tačku za obilazak Halkidikija, tako da možete obići i neke od prelepih plaža Kasandre.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

globos osiguranje

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.