KOMBI PREVOZ DO BUDIMPEŠTE

Axios Logistic organizuje svakodnevni kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Budimpešta – Beograd po principu „od adrese do adrese“.

Postoji više polazaka u toku dana, s tim da ne postoji fiksni red vožnje.

Vremena polazaka određuju se na osnovu potreba putnika iz Beograda, Novog Sada, Subotice ili Budimpešte, koje su svakodnevno različite.

Ipak, veliki broj polazaka ka Budimpešti ( i iz Budimpešte) u toku dana, omogućava da se ogromnoj većini putnika, kada je satnica u pitanju, izadje u susret i u najvećoj mogućoj meri prilagodi njihovim potrebama.

Putnici koji kreću iz Beograda za Budimpeštu, preuzimaju se sa bilo koje adrese (privatna adresa, hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica) i voze se do bilo koje adrese u Budimpešti (privatna adresa, hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica, znamenitost Budimpešte…).

Cenovnik i satnica kombi prevoza

Pogledajte cene prevoza od Beograda do Budimpešte kao i satnice polaska.

Kombi prevoz do Budimpešte iz Novog Sada i Subotice

Za putnike koji kreću iz Novog Sada, mesto polaska je ispred “stare lokomotive”, a za putnike iz Subotice mesto polaska je ispred hotela Patria, i isto kao i putnici iz Beograda, voze se do bilo koje adrese u Budimpešti (privatna adresa, hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica).

Vozni park

Prevoz putnika na relaciji Beograd- Budimpešta-Beograd obavljamo kombi vozilima novije generacije sa prostranim i ugodnim enterijerom, marke Mercedes Benz i Renault Trafic.

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese u Budimpešti
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 5h

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani polasci do Budimpešte

  Za organizovane grupe putnika do Budimpešte, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Budimpešte, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Budimpešta – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.