MINIBUS PREVOZ – REGIJA SVETI ĐORĐE

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta u regiji Sveti Đorđe. Polasci su iz Beograda, po principu „od vrata do vrata“ što podrazumeva da polazimo sa vaše adrese u Beogradu i vozimo vas do smeštaja.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Regija Sveti Đorđe

Regija Sveti Đorđe nalazi se u istočnom delu Grčke, na 70km od Soluna u pravcu Kavale. Popularna letovališta u ovom delu severne Grčke su: Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna… Ova poznata letovališta smeštena su u zalivu Strimonikos. Široke plaže,  čisto more,  puno zelenila, glavne su karakteristike ove regije.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj
Uobičajeno vreme trajanja putovanja oko: 9h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

    Organizovani minibus prevoz – Grčka

    Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

    U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.