KOMBI PREVOZ DO ZLATIBORA

Axios Logistics, u okviru vanlinijskog prevoza i limo servisa, organizuje svakodnevni kombi prevoz do Zlatibora vozilima novije generacije, sa odgovarajućim prostorom i bezbednosnim pojasom za svakog putnika.

Prevoz do Zlatibora se odvija po principu „ od adrese do adrese“, a vremena polazaka nisu fiksna i zavise od potreba putnika. Najčeše se putnici odlučuju za jutarnji polazak ka Zlatiboru, dok se za povratak uglavnom svi opredeljuju za ranije popodnevne sate.

Beograd – Zlatibor

Udaljenost na relaciji Beograd – Zlatibor  je oko 230 km. U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika, vreme putovanja može da varira ali u proseku se putuje između 3 i 4 sata, od trenutka napuštanja Beograda.

Dan pre polaska putnici se obaveštavaju o predvidjenom vremenu polaska sa polazne adrese. Sakupljenje – razvoz putnika po adresama  se vrši prema planu i logistici kretanja koju određuje dispečerska služba.

Cena kombi prevoza do Zlatibora

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd-Zlatibor.

JEDAN PRAVAC 2.400 RSD

Vozni park

Prevoz putnika na relaciji Beograd- Zlatibor-Beograd obavljamo kombi vozilima novije generacije sa prostranim i ugodnim enterijerom, marke Mercedes Benz i Renault Trafic.

Smeštaj na Zlatiboru

Vremenska prognoza

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese na Zlatiboru
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 4h

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

    *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

    Organizovani polasci do Zlatibora

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska. Za ove usluge nas mozete kontaktirati telefonom ili mailom.