MINIBUS PREVOZ – NEA FOKEA

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Nea Fokea na Kasandri.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.
Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Nea Fokea

Nea Fokea je manje letovalište smešteno na Kasandri na samom početku Halkidikija. Mesto se nalazi na 65 kilometara od Soluna, veoma je blizu Kalitee, Afitosa i Sanija tako da je na odličnoj poziciji jer možete običi i ova letovališta za vreme boravka u Nea Fokei.

Mesto poseduje luku kao i šetalište uz more sa tradicionalnim grčkim kafićima i restoranima gde se može uživati u ukusima lokalne kuhinje.

Plaže su uređene i peščane a more tirkizno sa čistom vodom tako da je mesto odlično za kupanje i sunčanje.

Na plažama možete iznajmiti ležaljke i suncobrane ili koristiti svoje. Letovalište krasi i vizantijska kula visine 17m koja je bila deo imanja manastira Svetog Pavla, kula se nalazi na litici odakle se pruža prelep pogled na more i luku.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.