MINIBUS PREVOZ DO SITONIJE

Axios logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta na Sitoniji sa polaskom iz Beograda, po principu „od vrata do vrata“ što podrazumeva da polazimo sa vaše adrese u Beogradu i vozimo vas do smeštaja u Grčkoj.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Sitonija

Sitonija je poluostrvo koje se nalazi u južno od centralnog dela Halkidikija i središnje je poluostrvo na Halkidikiju.

Planinski pejzaž i peščane plaže čine poluostrvo Sitoniju posebnim.

Njene prelepe, uređene plaže sa plavom zastavicom, kristalno čisto more i odlična turistička infrastuktura privlači jako veliki broj turista.

Posetioci mogu da biraju između apartmana i hotela jer Sitonija zadovoljava potrebe i najzahtevnijih putnika. Letovališta na Sitoniji imaju tradicionalne taverne, riblje taverne sa svežom ribom, restorane, kafiće, barove, beach barove, restorane brze hrane i supermarkete.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

globos osiguranje

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.