KOMBI PREVOZ DO PALIĆA

Axios Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – PALIĆ – Beograd po principu ‘’od vrata do vrata’’. Putnici se preuzimaju sa bilo koje adrese u Beogradu i voze do bilo koje adrese ( hotela, apartmana, vile ) na Paliću.

Polasci su svakodnevni, vremena polazaka nisu fiksna i zavise od želja i potreba putnika, postoji više polazaka u toku dana. Kombi vozila su najnovije generacije, udobna i komforna.

Cena kombi prevoza do Palića

Cena kombi prevoza po osobi na relaciji Beograd- Palić je 3.000 dinara za jedan pravac, odnosno 6.000 dinara za povratnu kartu.

Za rezervaciju možete nas kontaktirati putem telefona: 011 7555-675, 011 7555-685, 065/3322561, 065/2473590 ( Viber, Whatsapp ), e-maila: info@axiostravel.com ili izvršiti online rezervaciju kombi prevoza na našoj web stranici.

Palić

Jezero Palić je odavnina veoma popularno mondensko mesto i izletište. Nalazi se na severu Bačke 8 km istočno od Subotice. Jezero ima oblik elipse i obalu dugačku 17km.

Voda u jezeru nije za kupanje ali izezetna klima ( sa 2.100 sunčanih sati godišnje ) omogućuje duge šetnje pored jezera, sportove na vodi, obilazak velikog parka u kojem se nalaze Vodotoranj, Velika Terasa, Letnja pozornica, Muzički paviljon, Spomen česma, statua Lajoša Vermeša.

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese na Paliću
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 2h

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd – Palić

  Posebna usluga koju nudi Axios Travel je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd – Palić – Beograd.

  Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza do Palića gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska. Prednost najma je što ne morate da se prilagođavate drugima već vreme polaska i povratka određujete sami prema vašim potrebama.

  Zoo vrt Palić

  Zoo vrt Palić je idealno mesto da ljubitelje životinja jer je to najlepši i najveći zoološki vrt u zemlji gde se može videti preko 65 vrsta životinja a ceo Zoo vrt je smešten u prelepoj botaničkoj bašti gde ima preko 270 vrsta drveća i žbunja.

  Ženski štrand

  Na Paliću kao i u Subotici je prepoznatljiv stil secesijske arhitekture kojom je izgrađen i Ženski štrand. Na Ženskom štrandu objektu koji je izgrađen pre više od 100 godina danas možete uživati u kafi ili piću sa direktnim pogledom na jezero kako u letnjim tako i u zimskim mesecima jer to omogućavaju veliki stakleni prozori.

  Ovo bajkovito mesto je nazaobilazno kada želite da napravite predah od šetnje i uživate na terasi iznad jezera.

  Letnja pozornica na Paliću

  Na Letnjoj pozornici na Paliću svake godine u julu održava se Festival Evropskog filma. Gledaoci mogu da uživaju u čarobnoj atmosferi Letnje pozornice jer se predstave igraju pod vedrim nebom a posebno ako se zna da je ona sagrađena na najakustičnijoj lokaciji u srcu velikog parka na Paliću.

  palić