MINIBUS PREVOZ – NEOS MARMARAS

Svakodnevni minibus prevoz do letovališta Neos Marmaras na Sitoniji.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Neos Marmaras

Neos Marmaras je najveće primorsko mesto na Sitoniji. Svake godine hiljade turista ga poseti i uživa u prelepim plažama, prelepom pejzažu, noćnom životu, šetnjama i kupovini. U Neos Marmarasu ćete naći poštu, banku, privatne klinike, apoteku, druge službe… pored toga centar Neos Marmarasa ima mnogo prodavnica kao što su supermarketi, butici gde možete kupiti ono što vam zatreba.

Neos Marmaras je mesto koje pored dve plaže u samom mestu ima veliki broj plaža u okolini. Osim plaže Porto Karras na kojoj su smešteni hoteli Porto Karras Sithonia i Porto Karras Meliton, u blizini Neos Marmarasa, postoje i druge plaže koje vredi posetiti, počevši od plaže Ai Giannis a na nekoliko kilometara dalje nalaze se plaže Spathies, Akti Koviou, Akti Kalogrias, Lagomandra, Akti Elias, Paradeisos i Tristinika.

Na planini iznad Neos Marmarasa na udaljenosti od 5 km nalazi se tradicionalno selo Partenonas. To je istorijsko selo sa kamenim kućama i kaldrmisanim ulicama sa predivnim pogledom. U selu Partenonas možete posetiti crkvu Svetog Stefana. Predlažemo vam da provedete popodne u poseti selu kako biste probali tradicionalne kulinarske specijalitete i uživali u zalasku sunca.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

globos osiguranje

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.