Smeštaj okružen netaknutom prirodom!

Tara je pravi dragulj Srbije i ne diči se samo svojom lepotom, svojim vidikovcima, svojom netaknutom prirodom, već i svojim visokokvlitetnim – komfornim smeštajem.

Za sve one koji istinski žele da se odmore, opuste i uživaju Tara je idealno mesto za miran odmor gde će vas dočekati gostoljubivi domaćini. Na Tari je razvijeno nekoliko turističkih područja: Kaluđerske Bare, Zaovine, Račanska Šljivovica, Sokolina, Osluša.

Tu pored nekoliko hotela goste čekaju mnoge planinske kuće i kolibe, kuće za odmor, brvnare, vikendice, vile, konaci, šumske kuće…  Sve smeštajne jedinice su savremeno opremljene kvalitetnim nameštajem, TV, bežičnim internetom, parkingom.

Tara
tara
Ovde će vas lepo ugostiti prijatni domaćini a pored smeštaja u ponudi su restorani sa tradicionalnom kuhinjom za sve ljubitelje domaće hrane. Na Tari ćete naći i novoizgrađene planinske kuće koje nude potpuno uživanje jer u sklopu smeštaja imaju  i relax sobe sa đakuzijem i saunom sa kompletnom opremom ( bade mantilom, papučama i peškirima …  )

Najčešći utisci gostiju koji su posetili Taru su: čist vazduh, zimska idila sa toplom atmosferom, predivan smeštaj sa gostoljubivim domaćinima, odlična domaća hrana

Tara je prelepo mesto koje treba posetiti a mi smo tu da vam ponudimo svakodnevni kombi prevoz do Tare.

Za organizovane grupe putnika možemo da obezbedimo i iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

MB APARTMAN TARA

MB apartman Tara Kompletno opremljen nov apartman u novoj zgradi, u centru Tare. Pogodan za smeštaj 4 osobe, sopstveni parking. Kon...

Continue reading

Garni hotel Tara

Sve sobe raspolažu besplatnim internetom, flat screen TV uređajima, telefonom, mini barom i kompletno opremljenim kupatilom.

Continue reading

Hotel Omorika

Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima je aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, ambulanta, biblioteka i više sala za sastanke

Continue reading