MINIBUS PREVOZ DO ATOSA

Axios logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do Atosa sa polaskom iz Beograda i vozimo vas do smeštaja u Grčkoj.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Atos

Atos je treće poluostrvo Halkidikija, takozvani treći prst, popularna letovališta na Atosu su Jerisos, Uranopolis, Nea Roda i ostrvo Amuljani preko puta Uranopolisa. Atos je manje popularan u odnosu na Sitoniju i Kasandru ali za one koji žele miran odmor to je prednost. Plaže su lepe i pružaju mogućnost za uživanje bez gužve i galame. Sva mesta imaju standardne supermarkete a u Jerisosu i velike markete Lidl i Masoutis.

Sveta Gora na Atosu je jedan od najvažnijih centara pravoslavlja na svetu. Danas na Svetoj Gori postoji 20 suverenih manastira i nema drugih naselja osim monaških. Manastiri čine Sveštenu opštinu čije je administrativno sedište u Kareji.

Na Atosu se nalazi i srpski manastir Kakovo, metoh manastira Hilandar koji je obično na spisku svih posetilaca poluostrva.

SVETA GORA

„Ni jedno mesto na zemlji se sa ovim ne može uporediti“
Sveti Sava u „Hilandarskom tipiku

Sveta Gora je jedna od centara pravoslavnog sveta koja se nalazi upravo na poluostrvu  Halkidiki na severu Grčke, tačnije na najistočnijem od tri poluostrva Halkidikija. Atos je planina i poluostrvo u severnoj Grčkoj, na grčkom Άγιο Όρος ,što na srpskom znači „Sveta gora“. Atos je sedište 20 pravoslavnih manastira. Samo je monasima dozvoljeno da žive na Svetoj gori, a trenutno na njoj živi oko 2.000 monaha.

Autobuski prevoz do Grčke

Axios Logistic organizuje i svakodnevni autobuski prevoz do Grčke (iz Beograda i Niša do Soluna). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.