KOMBI PREVOZ DO TARE

Axios Travel, u okviru vanlinijskog prevoza i limo servisa, organizuje kombi prevoz na relaciji Beograd –Tara –Beograd.

Kombi prevoz vršimo po principu ‘’od vrata do vrata’’. Putnici se preuzimaju sa bilo koje adrese u Beogradu i voze do bilo koje adrese ( hotela, apartmana ) na Tari. Prevoz se obavlja  minibusevima i kombijima najnovije generacije.

Vremena polazaka nisu fiksna i zavise od potreba putnika i njihovih želja a putnici se najčešće opredeljuju za jutarnji polazak ka Tari i popodnevni povratak sa Tare.

U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika  vreme putovanja može da varira, okvirno vreme putovanja iz Beograda do Tare je oko 4h od trenutka napuštanja Beograda.

Prtljag se ne naplaćuje a kombiji i minibusevi imaju dovoljno prtljažnog prostora za prevoz ski opreme.

Za rezervaciju možete nas kontaktirati putem telefona ( 065 33 22 561 | 065 24 73 590 –  Viber, Whatsapp ), e-maila ili izvršiti online rezervaciju na našoj web  stranici.

Cenovnik kombi prevoza do Tare

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd-Tara  je 2.400 dinara za jedan pravac, odnosno 4.800 dinara za povratnu kartu.

Ukratko o Tari

Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji i jedna od najšumovitijih planina u Evropi. Planina Tara je duga  50 km a široka 22 km, ukupne površine 183 km2, prostire se na prosečnoj nadmorskoj visini oko 1150 metara a najviši vrh je Kozji rid sa visinom 1591 metar.

Planinu Taru su proučavali mnogi naučnici. Prvi je bio Josif Pančić, koji je na ovoj planini 1875. otkrio endemsku vrstu četinara, nazvanu Pančićeva omorika.

Na osnovu dugogodišnjih istraživanja ovog područja, a radi zaštite izuzetnih prirodnih vrednosti koje ono poseduje kao što su očuvani šumski predeli, Pančićeva omorika i veliki broj raznovrsnog biljnog i životinjskog sveta, Skupština Srbije je 1981. područje Tare proglasila za Nacionalni park.

Nacionalni park je simbol prelepe prirode, kulturno – istorijskog nasleđa, stoga ne čudi što je Tara jedna od najatraktivnijih destinacija u Srbiji.

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese na Tari
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 4h

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani polasci do Tare

  Za organizovane grupe putnika do Tare, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Tare, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Tara – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.