MINIBUS PREVOZ – SKALA FURKA

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Skala Furka na Kasandri. Polasci su iz Beograda, po principu „od vrata do vrata“ što podrazumeva da polazimo sa vaše adrese u Beogradu i vozimo vas do smeštaja.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Skala Furka

Skala Furka je mesto na zapadnoj strani poluostrva Kasandra i sve više privlači interesovanje turista. Nalazi se na plaži koja duga je oko 2 km. Tokom letnjih meseci, Furka je puna života jer ima mnogo turističkog smeštaja: vila, hotela i apartmana.

Pored glavnog trga, postoji mnogo barova, ribljih restorana sa svežom ribom, objekata brze hrane i drugih vrsta prodavnica.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj
Uobičajeno vreme trajanja putovanja oko: 9h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

    Organizovani minibus prevoz – Grčka

    Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

    U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.