MINIBUS PREVOZ – PLATAMON

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Platamon u Olimpskoj regiji.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Platamon

Platamon je letovalište u Grčkoj, na obali Egejskog mora, na oko 100 km od Soluna. Lep gradić, pun zelenila, smešten uz lepu dugačku plažu. Smatra se jednom od značajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Plaža Platamona nastavlja se na pažu Nei Porija južno. Mesto je poznato po brojnim izvorima, sa kojih dolazi planinska voda sa Olimpa, koja je zdrava za piće. Letovalište se može pohvaliti velikim brojem prodavnica, taverni, kafića, diskoteka, hotela, restorana brze hrane.

U Platamonu možete obići dvorac Platamon – srednjovekovni zamak Platamon iz 10. veka koji je obeležje grada ili otići na izlet do arheološkog nalazišta antičkog grada Dion-a ( 29 km severno ) a takođe možete posetiti Dionov muzej. Gradovi koji su u blizini su Leptokarija i Litohoro.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

globos osiguranje

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.