MINIBUS PREVOZ – STAVROS

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Stavros u regiji Sveti Đorđe.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Stavros

Stavros je poznato turističko mesto na obali Egejskog mora, smešteno u zalivu Strimonikos, 80 kilometara istočno od Soluna. Mesto je idealno za porodice sa decom i za one koji žele da provedu miran odmor. Mesto ima gradsku dugu peščanu plažu a more je kristalno čisto. U čistoj vodi možete uživati u plivanju, ronjenju i svim vodenim sportovima.

Odbojka na plaži, paraglajding, tenis, mini golf i druge zabavne aktivnosti su dostupne svima i mlađim i starijima. U mestu možete pronaći razne taverne i restorane, sa grčkom i evropskom kuhinjom, kafiće i klubove. Za ljubitelje talasa i vodenih sportova Stavros je idealno mesto. Pored gradske plaže, južno od centra mesta, je prelepa Platani plaža koja je izrazito popularna zbog visokih platana koji se nadvijaju nad plažom, štite od vreline i sunca i stvaraju idealan ambijent.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

globos osiguranje

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.