MINIBUS PREVOZ – NEA RODA

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Nea Roda na Atosu. Polasci su iz Beograda, po principu „od vrata do vrata“ što podrazumeva da polazimo sa vaše adrese u Beogradu i vozimo vas do smeštaja.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Nea Roda

Nea Roda je primorsko mesto na početku trećeg poluostrva Halkidikija. Nea Roda je mirno mesto sa plažama sa zlatnim peskom a na nekoliko kilometara su plaže Komica, Voulitsa, Ksiropotami….

U mestu postoji luka odakle svakodnevno kreću čamci koji svakodnevno plove oko Atosa. Nea Roda ima samo osnovne sadržaje za letovanje, bez posebno interesantnih turističkih atrakcija za odrasle i decu.

Jerisos i  Uranopolis su blizu tako da možete da svratite i do ovih mesta na kupanje, nabavku ili šetnju.  Blizu Nea Rode je mesto Tripiti odakle polazi trajekt za ostrvo Amuljani, koje ima fenomenalne plaže.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj
Uobičajeno vreme trajanja putovanja oko: 9h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

    Organizovani minibus prevoz – Grčka

    Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

    U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.