KOMBI PREVOZ DO MOKRE GORE

Svakodnevni kombi prevoz putnika Beograd – Mokra Gora (Drvengrad) – Beograd

Posetite Mokru Goru, najatraktivnije planinsko selo u Srbiji, koje se prostire između Tare i Zlatibora. Mokra Gora je jedno od omiljenih mesta za boravak zbog svoje raznovrsne turističke ponude.

Zahvaljujući DrvengraduŠarganskoj osmici  kao i skijalištu ’’Iver’’ postala je  veoma  popularna destinacija.

Mokra Gora je od stranke Generalne skupštine Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija u Madridu (UNWTO) proglašena za najbolje turističko selo na svetu.

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika do Mokre Gore ( DRVENGRADA )

Axios Travel organizuje svakodnevni kombi i minibus prevoz putnika na relaciji Beograd – Mokra Gora ( DRVENGRAD ) – Beograd po principu ‘’od vrata do vrata’’. Putnici se preuzimaju sa bilo koje adrese u Beogradu i voze do adrese na Mokroj Gori .

Vremena polazaka nisu fiksna i zavise od potreba putnika i njihovih želja a putnici se najčešće opredeljuju za jutarnji polazak ka Mokroj Gori i popodnevni povratak sa Mokre Gore.

Za sve koji idu do skijališta ’’Iver’’ kombiji i minibusevi imaju dovoljno prtljažnog prostora za prevoz ski opreme. Prtljag se ne naplaćuje.

Za rezervaciju možete nas kontaktirati putem telefona: 011 7555-675, 011 7555-685, 065/3322561, 065/2473590 ( Viber, Whatsapp ), e-maila: info@axiostravel.com ili izvršiti online rezervaciju kombi prevoza na našoj web stranici.

Cena kombi prevoza do Mokre Gore

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd- Mokra Gora je 2.400 dinara za jedan pravac, odnosno 4.800 dinara za povratnu kartu.

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese na Mokroj Gori
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 4h

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd – Mokra Gora (Drvengrad)

  Posebna usluga koju nudi Axios Travel  je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd – Mokra Gora ( Drvengrad ) –Beograd.

  Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza do željene destinacije gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.

  Prednost najma je što ne morate da se prilagođavate drugima već  vreme polaska i povratka određujete sami prema vašim potrebama.

  Mećavnik – Drvengrad

  Na Mokroj Gori se nalazi svetski poznato naselje, etno selo, Drvengrad. Osnovano je i izgrađeno po viziji filmskog reditelja Emira Kusturice a za potrebe snimanja filma „Život je čudo“. Drvengrad je podignut je na brdu Mećavnik, zbog mesta na kome je podignut, neki ovo etno selo zovu i Mećavnik. Posebnu pažnju privlače drvene autentične kuće,  kojih ima preko 50, prenete iz okolnih zlatiborskih sela, preuređene za potrebe savremenog čoveka  uz minimalne intervencije.

  Bogat sadržaj Drvengrada čine: hotel Mećavnik, biblioteka, bioskop, poslastičarnica, bar, nacionalni restoran ’’Lotika’’, prodavnica suvenira, kao i drvena crkva sa zvonikom, sagrađena po ugledu na stare ruske crkve brvnare, posvećena Svetom Savi. Spoj tradicionalnog i modernog sadržaja upotpunjuju bazen, sauna,  teniski tereni, košarkaška dvorana, teretana, trim staze…

  Mokra Gora
  Kombi prevoz do Mokre Gore

  Šarganska osmica

  Na Mokroj Gori, nalazi se čuvena Šarganska osmica. Pruga uzanog koloseka u obliku osmice na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi. Za sat vremena vožnje, voz prolazi kroz 22 tunela i preko pet mostova, kroz najlepše planinske predele.

  Skijalište ’’Iver’’

  Skijalište ’’Iver’’ nalazi se na drugom po visini vrhu Tare, Iveru, na 1490 metara nadmorske visine, udaljeno  je osam kilometara od Mećavnika.  Za ljubitelje skijanja ovde je izgrađen je smeštaj Iver koji se nalazi na stazi, preciznije  između dve ski staze. Gostima su na raspolaganju pored udobnog smeštaja:  restoran, bazen, sauna, teretana, slana soba… ’’ Iver ’’ organizuje i školu skijanja a ponuda obuhvata i uslugu iznajmljivanja ski opreme.