MINIBUS PREVOZ – ORMOS PANAGIAS

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Ormos Panagias na Sitoniji. Polasci su iz Beograda, po principu „od vrata do vrata“ što podrazumeva da polazimo sa vaše adrese u Beogradu i vozimo vas do smeštaja.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Ormos Panagias

Ormos Panagias je malo turističko mesto u severoistočnom delu Sitonije na Halkidikiju. Mesto je veoma popularno tokom leta, turisti dolaze na plažu Trani Ammouda koju zovu i Grčka Kopakabana zbog njene dužine i egzotičnog pejzaža.

Mesto ima i svoju luku gde možete iznajmiti čamac i posetiti obližnja ostvra. Za svoj boravak možete izabrati smeštaj u apartmanima a postoji i luksuzni hotel Antigoni Beach Resort koji se nalazi na samoj obali mora. Mesto ima sve što je potrebno za boravak, restorane, prodavnice, kafiće…

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj
Uobičajeno vreme trajanja putovanja oko: 9h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

    Organizovani minibus prevoz – Grčka

    Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

    U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.