KOMBI PREVOZ DO KOPAONIKA

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd-Kopaonik: 3.500 dinara

Axios Logistics, u okviru vanlinijskog prevoza i limo servisa, organizuje svakodnevni kombi prevoz do Kopaonika minibusevima i kombijima novije generacije, sa odgovarajućim prostorom i bezbednosnim pojasom za svakog putnika.

Svakodnevni prevoz je ogranizovan u periodu trajanja ski sezone.

Prevoz do Kopaonika se odvija po principu „ od adrese do adrese“, a vremena polazaka nisu fiksna i zavise od potreba putnika. Najčešće se putnici odlučuju za jutarnji polazak ka Kopaoniku, dok se za povratak uglavnom svi opredeljuju za kasne popodnevne sate.

Udaljenost na relaciji Beograd – Kopaonik  je oko 280 km. U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika, vreme putovanja može da varira ali u proseku se putuje između 4 i 5 sati, od trenutka napuštanja Beograda.

Vozači u saradnji sa dispečerskom službom, a prema informacijama dobijenih o stanju na prilaznom putu prema Kopaoniku, koje se dobija od nadležnih u info-centru putara zaduženih za čišćenje i održavanje, donose odluku o izboru putnog pravca.

Dva različita itinerera se koriste kada se putuje na Kopaonik, prvi je Beograd-Kraljevo-Jošanička Banja –Kopaonik, a drugi Beograd-Pojate-Brus-Kopaonik.

Dan pre polaska putnici se obaveštavaju o predvidjenom vremenu polaska sa polazne adrese. Sakupljenje – razvoz putnika po adresama  se vrši prema planu i logistici kretanja koju određuje dispečerska služba.

Cena kombi prevoza do Kopaonika

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd-Kopaonik

ZA VOŽNJU U JEDNOM SMERU 3.500 RSD
ZA VOŽNJU U OBA SMERA 6.000 RSD

Vozni park

Prevoz putnika na relaciji Beograd- Kopaonik-Beograd obavljamo kombi vozilima novije generacije sa prostranim i ugodnim enterijerom, marke Mercedes Benz i Renault Trafic.

Osnovne informacije

Svakodnevni kombi polasci
Više polazaka u toku dana
Vreme polaska na osnovu Vaših potreba
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese na Kopaoniku
Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 5h

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

    *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

    Organizovani polasci do Kopaonika

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska. Za ove usluge nas mozete kontaktirati telefonom ili mailom.