MINIBUS PREVOZ DO GRČKE

Minibus prevoz – Grčka. Povoljno, sigurno, kvalitetno.

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do Grčke sa polaskom iz Beograda i Niša.

Vozimo vas do smeštaja u Grčkoj. Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“,  i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

Na raspolaganju vam je prevoz do Solunske regije, Olimpske regije,  Halkidikija (Kasandra, Sitonija, Atos) i regije Sveti Đorđe (Stavros, Nea Vrasna i Asprovalta). Minibus prevoz putnika do Grčke uz Axios Logistic je udoban i siguran.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Axios Logistic u svojoj ponudi ima i svakodnevni minibus prevoz na relaciji Beograd – Solun – Beograd. Polasci iz Beograda su oko 19 časova a iz Soluna oko 17 časova.

Minibus prevoz putnika do gradova i mesta u Grčkoj se može organizovati i za druge regije i gradove, u skladu sa zahtevima klijenata.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj
Uobičajeno vreme putovanja oko: 9h

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Grčka ukratko

 • Više od 95% Grčke populacije pripada grčkoj pravoslavnoj crkvi koja je većinska
 • Grčki jezik je zvanični jezik sa korišćenjem alfabeta dok su posle grčkog najzastupljeniji engleski i nemački kao i jezici manjina: makedonski, albanski, bugarski, turski.
 • Grčka pored njenog kontinentalnog dela ima i preko 1400 ostrva koja rado posećuju turisti. Najpopularnija i naposećenija među turistima su ostrva: Krf, Krit, Rodos, Zakintos, Kefalonija, Tasos, Santorini, Lefkada, Mikonos.
 • Grčka kuhinja je mediteranska kuhinja, pored maslinovog ulja koje je najkarakterističniji i najstariji element grčke kuhinje, najčešći sastojci grčkih obroka su govedina, jagnjetina, piletina i svinjetina kao i riba i morski plodovi sa dodatkom povrća i salata. Tradicionalna jela su  suvlaki, giros i pita hleb (nalik na lepinju ili somun ).
 • Biljke i začini koji se najčešće koriste a koji  doprinose karakterističnom ukusu grčke hrane su origano, nana, beli luk, crni luk, bosiljak, majčina dušica.
 • Najčešci sastojci deserta su orašasti plodovi, med i voće a pod velikim uticajem osmanske kuhinje često se za desert  pravi baklava.

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.