MINIBUS PREVOZ – NEA SKIONI

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Nea Skioni na Kasandri. Polasci su iz Beograda, po principu „od vrata do vrata“ što podrazumeva da polazimo sa vaše adrese u Beogradu i vozimo vas do smeštaja.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 19.00 i 21.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 13.00-15.00. Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Nea Skioni

Nea Skioni je primorsko mesto koje se nalazi 24 km od Kaliteje u južnom delu Kasandre na Halkidikiju. Mesto ima luku tako da snabdeva celo područje svežom ribom. Nea Skioni je samo nekoliko kilometara udaljen od toplih izvora Agia Paraskevi i predstavlja privlačnu tačku za turiste.

Plaža Nea Skioni je duga, peščana i godinama je nagrađivana plavom zastavicom. U mestu, kao i u obližnjim naseljima Agios Joanis i Anemi, gosti mogu pronaći smeštaj za boravak. Predlažemo Rahoni Cronwell Park Hotel. Naselje je ime dobilo po antičkom gradu Skioni.

Vredna posete je crkva Bogorodice Faneromeni koja je udaljena 2 km od mesta. Crkva je podignuta na obali mora i ima freske iz 16. veka.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj
Uobičajeno vreme trajanja putovanja oko: 9h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

    Organizovani minibus prevoz – Grčka

    Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

    U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

    Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

    Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.