MINIBUS PREVOZ – NEA KALIKRATIA

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do letovališta Nea Kalikratia u Solunskoj regiji.

Putnike iz Beograda možemo preuzeti na tri lokacije u gradu.

Sa glavne autobuske stanice (peron broj 5), parkinga „Big Fashion Parka“, i parkinga ispred „Beogradske Arene“ (severna tribina).

Putnike iz Niša možemo preuzeti sa glavne autubuske stanice (peron 10) i kod hotela „Nais“ (Gasprom pumpa).

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Grčku su obično u večernjim satima, između 18.00 i 20.00, dok su polasci iz Grčke u ranim popodnevnim satima oko 14.30-15.30.

Putnici se na dan polaska za Grčku obaveštavaju o tačnom vremenu dolaska vozača na adresu, dok se u povratku, informacije o tačnom vremenu polaska putnicima šalju dan ranije.

Nea Kalikratia

Nea Kalikratia je mesto koje se nalazi nekih 40 kilometara je od Soluna. Nekada ribarsko selo, danas ima sve više apartmana i stanova na izdavanje, hotela i sadržaja za turiste.
Nea Kalikratia ima lepu široku glavnu gradsku plažu. Plaža je peščana i uređena sa suncobranima i ležaljkama čije korišćenje je besplatno uz naručeno piće iz kafića na plaži. Celom dužinom plaže je šetalište sa kafićima i restoranima koji se nalaze u prvom redu uz samu obalu.

Pored gradske plaže na 4km severno od Nea Kalikratie nalazi se poznata plaža Sahara. Plaža je dugačka i široka, odlično uređena sa ležaljkama i suncobranima, kabinama za presvlačenje i tuševima… duž plaže su barovi u kojima imate sve što je potrebno za celodnevni boravak a ležaljke i suncobrani su besplatni uz naručeno piće…Plaža je prostrana, sa sitnim peskom i čistom vodom. More je plitko i savršeno za decu. Plaža Sahara će ulepšati Vaš odmor ako se odlučite da letujete u Nea Kalikratiji.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Tri punkta za skupljanje putnika
Vozimo do željenog letovališta u Grčkoj

globos osiguranje

Upit za rezervaciju

Pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90
ili nam pišite na info@axioslogistics.rs

  *NAPOMENA: Vaša rezervacija biće potvrđena tek nakon što Vas kontaktiraju naši operateri.

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.