Avantura Park – Sa ciljem i željom da se deca udalje od tehnike i približe prirodi otvoren je Avantura park.
U samom srcu Zlatibora, preko puta pijace, na 4 hektara , nalazi se park u borovoj šumi namenjen deci. Oaza zabave i adrenalina gde deca uz pomoć licenciranih instruktora savladavaju poligone prilagođene različtim uzrastima. Pored poligona tu su i zip-line, veštačka stena ,restoran i Intersport prodavnica. Zip-line predstavlja pravi adrenalinski užitak jer nudi mogućnost da, uz pomoć sajle, preletite sa jedne na drugu stranu.
Adrenalin park je odlično mesto za proslavu dečjih rođendana, u prelepom ambijentu. Osoblje Avantura parka će se potruditi da svakom slavljeniku ulepša divan dan, a ujedno omogućiti njegovim drugarima da dugo pamte ovakav rođendan.
Adrenalin park je čest izbor kompanijama za organizovanje tim bildinga baš na ovom mestu. Razloga za to ima mnogo, adrenalinski izazovi koji testiraju snagu i spretnost zaposlenih podstiču razvoj timskog duha. Smanjuje se nagomilani stres i motivišu se zaposleni ka stvaranju dobre poslovne atmosfere.

Intersport prodavnica
Intersport prodavnica se nalazi u sklopu Avantura parka i u njoj možete pronaći sportsku garderobu, opremu i rekvizite (poput satova, štoperica, bidona, lampi), opremu za planinarenje (štapove za hodanje), opremu za kampovanje (vreće za spavanje, dušeke, šatore), biciklizam, trčanje i opremu za fitness (lopte za pilates, podloge za vežbanje, tegove).

Avantura restoran
Avantura restoran i kafe osim standardne ugostiteljske usluge nudi mogućnost organizacije raznih proslava, rođendana i sličnih svečanosti.

Upoznajte Avantura park, adrenalinske izazove dopunite neodoljivim ukusima Avantura kafe restorana i kupovinom u prodavnici Intersport.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.