Zima nam je pred vratima! Vreme je da skijašku opremu iznesete iz podruma, spremite se i krenete na planinu Kopaonik na otvaranje nove ski sezone 2022/2023.

Neka skijališta u Evropi su već otvorena, nekoliko njih je objavilo datume otvaranja a tradicionalno otvaranje sezone na Kopaoniku planirano je za 8 decembar 2022.

U periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine Kopaonik će biti najbolje mesto za mnoge ski entuzijaste koji su željni skijanja, bordanja…a i dobrog provoda.

Kafići, restorani kao i hoteli su za te datume spremili super muzička dešavanja za odličan provod…

Besplatan ski pas tokom prvog dana ski sezone!

Tokom trajanja ski openinga iz Skijališta Srbije je najavljeno da će svim posetiocima omogućiti prvog dana ( 8 decembra ) besplatno skijanje a ostalim danima ski openinga popust 30% za kupovinu pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne ski karte koje se kupe i koriste za vreme trajanja ski openinga.

Nadamo se da nas čeka uživanje na snegu i da će puno staza biti otvoreno jer su za decembar već najavljene snežne padavine a skijaše dočekuje i sistem za veštačko osnežavanje.

Koncerti domaćih muzičkih zvezda!

Što se tiče muzičkih događaja, sezona se otvara u dvorani hotela „Grand“ 9. decembra, kada nastupa Aco Pejović, dok je 10. decembar rezervisan za koncert Aleksandre Prijović… predgrupa će biti Megabend kao i prošle godine.

Obezbeđen prevoz za vreme ski openinga!

Ljubitelji planine za prevoz do Kopaonika ne moraju da brinu jer je prevoz od Beograda do Kopaonika organizovan svaki dan tokom zimske sezone.

Cena prevoza po osobi na relaciji Beograd-Kopaonik je 3.000 rsd ( koji je po principu „od adrese do adrese “).

Više o prevozu pogledaj na sajtu.

Kopaonik te čeka, dođi na otvaranje ski sezone u najpopularniji srpski ski centar i uživaj u dobrom skijanju i provodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *