Na Kopaoniku sneg je već prekrio staze a uz pomoć sistema za veštačko osnežavanje verujemo da će planirani početak zimske sezone krenuti tačno prema planu, 7. decembra 2023.

Očekujemo fantastične uslove za skijanje i uživanje na prelepoj planini.

Ljubitelji zime i skijanja, vreme je da iznesete skijašku opremu iz podruma, spremite se i krenete na Kopaonik kako biste doživeli otvaranje nove ski sezone 2023/2024.

Od 7. do 10. decembra 2023. Kopaonik će biti najpoželjnije mesto za mnoge ski entuzijaste, željne skijanja, bordanja… i naravno, odličnog provoda.  Kafići, restorani i hoteli spremili su super muzička dešavanja za nezaboravan doživljaj.

Besplatan ski pas tokom prvog dana ski sezone

Svi posetioci će moći besplatno skijati prvog dana (7. decembra), a ostalim danima ski openinga obezbeđen je popust od 30% na kupovinu ski karata. To uključuje pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Koncerti domaćih muzičkih zvezda

Što se tiče muzičkih događaja, sezona se otvara u dvorani hotela „Grand“

8. decembra uz koncert Aca Pejovića, dok je 9. decembar rezervisan za koncert Seke Aleksić, sa predgrupom Megabend, kao i prethodnih godina.

Obezbeđen prevoz za vreme ski openinga

Ljubitelji planine ne moraju da brinu o prevozu do Kopaonika, jer je prevoz od Beograda do Kopaonika organizovan svaki dan tokom cele zimske sezone. Više o prevozu pogledajte na sajtu ovde.

Dođite na otvaranje ski sezone u najpopularniji srpski ski centar i uživajte u fantastičnom skijanju i nezaboravnom provodu!

Back to list

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *