Na Kopaoniku sneg je već prekrio staze a uz pomoć sistema za veštačko osnežavanje verujemo da će planirani početak zimske sezone krenuti tačno prema planu, 7. decembra 2023.

Očekujemo fantastične uslove za skijanje i uživanje na prelepoj planini.

Ljubitelji zime i skijanja, vreme je da iznesete skijašku opremu iz podruma, spremite se i krenete na Kopaonik kako biste doživeli otvaranje nove ski sezone 2023/2024.

Od 7. do 10. decembra 2023. Kopaonik će biti najpoželjnije mesto za mnoge ski entuzijaste, željne skijanja, bordanja… i naravno, odličnog provoda.  Kafići, restorani i hoteli spremili su super muzička dešavanja za nezaboravan doživljaj.

Besplatan ski pas tokom prvog dana ski sezone

Svi posetioci će moći besplatno skijati prvog dana (7. decembra). Ostalim danima ski openinga obezbeđen je popust od 30% na kupovinu ski karata. To uključuje pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Koncerti domaćih muzičkih zvezda

Što se tiče muzičkih događaja, sezona se otvara u dvorani hotela „Grand“

8. decembra uz koncert Aca Pejovića, dok je 9. decembar rezervisan za koncert Seke Aleksić, sa predgrupom Megabend, kao i prethodnih godina.

Obezbeđen prevoz za vreme ski openinga

Ljubitelji planine ne moraju da brinu o prevozu do Kopaonika, jer je kombi prevoz od Beograda do Kopaonika organizovan svaki dan tokom cele zimske sezone.

Dođite na otvaranje ski sezone u najpopularniji srpski ski centar i uživajte u fantastičnom skijanju i nezaboravnom provodu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *