Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.
Hotel za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja. Vaš drugi dom! Novembra 2013, Hotel Olimp je postao prvi hotel u Srbiji koji je dobio energetski pasoš!

Ovaj dokument pruža potvrdu o kvalitetu zgrade sa stanovišta komfora i potrošnje energije tj. ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti. Energetski pasoš sadrži podatke o energetskom razredu zgrade i ukazuje na finalnu potrošnju toplotne energije za grejanje.Hotel se u potpunosti greje sistemom voda-voda, pomoću toplotnih pumpi a, jedan od kurioziteta je da su ukupni troškovi grejanja smanjeni za pet puta, dok je o emisiji štetnih gasova suvišno i govoriti. Zgrada je svrstana u visoku B kategoriju!

Ekološki pasoš je još jedna potvrda da je Hotel Olimp privržen ekološkim stremljenjima i pristalica sofisticiranih tehnologija u službi očuvanja prirodnog okruženja i razvoja lokalne zajednice.

SMEŠTAJ:

33 sobe – lux + standard lux + standard sobe
7 apartmana – 6 apartmana + apartman Olimp
1 rezidencija

OLIMPIJSKI I DEČIJI BAZEN: Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Njihova jedinstvenost je u tome što su napunjeni prirodnom izvorskom – magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp. U letnjim mesecima to je vrlo posećno mesto i na raspolaganju je određenom broju gostiju koji nisu smešteni u hotelu.

Moderno su uređeni, po najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, ozvučeni ambijentalnom muzikom, sa masivnim drvenim ležaljkama uz solarno dogrevanje vode.

WELLNESS & SPA CENTAR: HEDONA je novoizgrađeni centar hotela Olimp na Zlatiboru. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje i postizanje potpune udobnosti. Ovaj novootvoreni Wellness & Spa centar nalazi se u donjem nivou hotela i nudi članovima i gostima sledeće sadržaje:

– zatvoreni bazen sa regulisanom temperaturom i đakuzijem, teretanu visoke tehnologije, peronalizovane programe vežbanja sa iskusnim instruktorima, odvojene ženske i muške svlačionice, parno kupatilo, finsku saunu, biosaunu, kaldarijum i tuševe za masažu, Veliki izbor masaža, tretmana lica i tela, pedikira i manikira, kvalifikovane terapeute i kozmetičare koji koriste profesionalne proizvode

RESTORANI I BAROVI: RESTORAN, KAMIN BAR, LETNJA BAŠTA, HOL – KAFE BAR

KONGRESI – KONGRESNI TURIZAM: Hotel Olimp pruža odlične mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja. Velika kongresna sala namenjena stručnim seminarima, predavanjima i sličnim potrebama, kapaciteta 100 mesta opermljena je svom potrebnom prezentacijonom video-tehnikom.Pored sale nalazi se prostor za kafe pauze koji se po potrebi pretvara u funkcionalnu salu do 30 mesta. Vip salon je takođe na raspolaganju gostima u više namena. Svi navedeni kapaciteti ukazuju da hotel Olimp može da ispuni potrebe vrlo zahtevnih i komplesnih sadržaja u kongresnom turizmu.

DEČIJA IGRAONICA: Igraonica za decu povr šine 60 metara kvardatnih sa lavirintom na tri etaz e, pravi je mali raj za sve mališane. Igraonica je u neposrednoj blizini velikog ulaznog hola, što omogućava i roditeljima da budu u blizini dok uživaju uz omiljeno piće pored kamina.

Kontakt: +381 (0)31 842 555, +381 (0)31 848 054
Detaljnije: http://www.hotelolimp.com/
https://sr-rs.facebook.com/hotel.olimp.zlatibor/
https://www.instagram.com/olimp.zlatibor/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.