Hotel Grand Kopaonik je najpoznatiji hotel na Kopaoniku. Moderan objekat sa prelepim izgledom i bogatim sadržajem nalazi se na 1.770 metara nadmorske visine u samom centru Kopaonika i udaljen je tek nekoliko koraka od glavne žičare.

Hotel raspolaže elegantnim i prostranim sobama koje sadrže LCD TV, telefon, DVD plejer, mini-bar i sef. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i bademantilom.

Za odmor i opuštanje hotel poseduje veliki Spa centar površine 1.800 m² sa zatvorenim i otvorenim bazenom a tu je i sauna, tursko kupatilo, ledeno-slana pećina kao i prostor za opuštanje sa pogledom na planinski pejzaž i ski staze.

Uživaćete u njihovom restoranima srpske i internacionalne kuhinje i barovima sa velikim izbor toplih i hladnih napitaka u prijatnom ambijentu i odličnoj usluzi.

Pored modernog poslovnog centra, kutka za decu i fitnes zone, hotel Grand poseduje sportsku salu sa terenima za košarku, rukomet i odbojku. U okviru hotela možete igrati stoni tenis, skvoš i kuglanje.

Hotel Grand Kopaonik ima svoj šarm i svoju autentičnost i zato je mnogima omiljeno odredište za odmor kako zimi tako i leti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *