Hotel Club A nalazi se u samom srcu živopisnog skijališta na Kopaoniku na nadmorskoj visini od 1750m.

Njihova uspešna priča o ugostiteljstvu piše se proteklih 30 godina. Strast prema gostoprimstvu ono je što najbolje odlikuje Hotel Club A, uz komfor, nadaleko poznatu uslugu, jedinstvenost i tradiciju.

Club A poseduje 91 udobnu sobu različitih veličina kao i dva apartmana. Kompletno renovirani lobi sa kamin salom, kafeom i restoranom, konferencijska sala, bazen sa jaccuzzi-jem, sauna, prostorija za igru dece, frizerski salon, besplatni Wi-Fi , parking, samo su neke od pogodnosti koje gostima stoje na raspolaganju.

Doručak i večera (polupansion) služe se po principu švedskog stola.

Dobra, domaćinska hrana i nadaleko poznata usluga jedni su od glavnih razloga zašto više generacija iz iste porodice postaju stalni gosti Hotela Club A.

Strast prema dobroj hrani uz kulinarsko umeće i moderan i komforan ambijent učiniće da Vaš boravak u Hotelu Club A bude i svojevrsan gastronomski doživaljaj.

Spa centar je idealno mesto gde gosti mogu da se opuste posle uzbudljivog dana na ski stazi dok iz toplog đakuzija gledaju kroz prozor kako sneg veje prepuštajući se potpunom uživanju. U svom sadržaju centar poseduje zatvoreni bazen, sobe za masažu, saunu i đakuzi.

Kontakt za smeštaj +381 36 240 201, info@cluba.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *