Odmaralište „DUNAV“ pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice – ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom terasom koji gostima nudi posebne specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje.

SMEŠTAJ: “ECONOMY“ DVOKREVETNE SOBE, DVOKREVETNE SOBE SA POMOĆNIM LEŽAJEM, DVOKREVETNE SOBE, SOBA SA FRANCUSKIM I POMOĆNIM LEŽAJEM, TROKREVETNE SOBE, APARTMANI MALI, APARTMAN VELIKI

Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.

RESTORAN „DUNAV“: U restoranu možete uživati u bogatom izboru jela na bazi švedskog stola u okviru pansionske ponude ili možete da odaberete nešto po vašem ukusu “A La Carte“ uz pomoć našeg ljubaznog osoblja. Uz čašu dobrog vina po preporuci, obrok postaje poseban. Mislili smo i na najmladje goste zbog kojih postoje jela koja obožavaju. Kapacitet restorana je veliki, tako da je pogodan i interesantan za različita slavlja ili skupove poslovnog tipa.

Na terasi našeg restorana uživaćete u svežem planinskom vazduhu i ambijentalnoj muzici.

Vreme obroka je prema sledećem rasporedu: Doručak: 07.30 – 10.30 časova Ručak: 12.30 – 15.00 časova Večera: 17.30 – 20.30 časova

FITNESS CENTAR – Prostor je klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve vaše potrebe za treniranjem, a tu je i naš sportski trener, ukoliko vam zatreba neki koristan savet ili instrukcija. U sklopu prostora za vežbanje nalazi se i svlačionica, tuš, ormarić koji se zaključava i fen za kosu. Fitness centar je na raspolaganju svim našim gostima u okviru cene smeštaja.

SPA: Priuštite sebi zasluženo opuštanje u prijatnom ambijentu našeg mini Spa centra u okviru objekta “Dunav“ u centru Zlatibora. Pored hidromasažne kade i saune za detoksikaciju tela i relaks, gostima su na raspolaganju i atraktivne masaže koje ne ulaze u cenu smeštaja.

IGRAONICA: Igraonica je osmišljena kao zanimljivo koloritno mesto puno aktivnosti. Nalazi se u super praktičnom delu objekta, tako da dok roditelji uživaju u kafeu “Atrium”, najmladji su u druženju na samo nekoliko metara od njih.

Kontakt: +381 31 841 126
Detaljnije: https://www.dunavturist.rs/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.