Ukoliko želite da poslednje veče u godini bude stvarno specijalno, pronađite savršenu NOVOGODIŠNJU ŽURKU u Budimpešti  i proslavite početak 2022 godine. Gosti iz celog sveta će se ovde družiti u klubovima, restoranima i veseliti se zajedno u noćnom provodu. Budimpešta je prestonica dobre zabave u Evropi i zato su najbolje novogodišnje žurke baš ovde!

Tražite najbolji novogodišnji provod u Budimpešti?

Ovde smo da preporučimo najbolje novogodišnje događaje u gradu… Bilo da ste ljubitelj glasnih i blistavih klubova, tradicionalnh restorana,  prijatnih krstarenja rekom ili noćnog kupanja na bazenima… glavni grad Mađarske ima sve.

Doček Nove godine u Budimpešti

  1. Tradicionalna proslava Nove godine u Budimpešti podrazumeva doček u restoranu sa ukusnom večerom na bazi švedskog stola praćeno živom muzikom sa neograničenim pićem.
  2. Novogodišnje krstarenje brodom gde je u cenu uračunato krstarenje brodom, ukusna večera i nezaboravna panorama Budimpešte sa Dunava! Brodovi otvaraju svoja vrata u 21h  i kreću odmah… za ljubitelje dobre hrane tu su mađarski specijaliteti a za vegetarijance  postoji  specijalni meni. Svakako je preporuka da dočekajte Novu godinu na brodu – na najimpozantniji način, na talasima reke Dunav.
  3. Novogodišnje kupanje u Budimpešti!!! Uživanje u termalnoj banji u novogodišnjoj noći jedna je od najboljih opcija za doček Nove godine. Noćno kupanje u jednoj od poznatih banja u Budimpešti je fantastičan predlog kako da provodete novogodišnju  noć  sa svojim prijateljima.
  4. Najveće žurke su u budimpeštanskim gradskim klubovima gde je u cenu uračunato piće dobrodošlice, večera na bazi švedskog stola i odličan provod na nekoliko plesnih podijuma.
  5. Novogodišnji koncert i bal  – Za one koji vole sofisticiranu zabavu, novogodišnji koncert ili sam novogodišnji bal je savršen novogodišnji program. Sofisticirana zabava i dostojan oproštaj od stare godine. Tokom prazničnog perioda, mnogo je simfonijskih koncerata tako da ukoliko propustite novogodišnji  imate priliku da tokom praznika posetite neki  od elegantnih koncerata i balova.

doček nove godine budimpešta

U Budimpešti u novogodišnjoj noći  tačno u ponoć  nebo je puno vatrometa!  Najbolje lokacije za posmatranje vatrometa su Budimski zamak, Ribarski bastion, sa broda ili sa obale reke Dunav. Sa ovih mesta ćete moći da uživate u širokom spektru boja i fantastičnim svetlima.

Omogućite sebi, svojim prijateljima ili voljenoj osobi noć za pamćenje u Budimpešti!

Detaljnije o tome gde izaći za Novu godinu  u Budimpešti i po kojim cenama pogledajte na sajtu https://budapestnewyear.com/

NAPOMENA : Pristustvo svim novogodišnjim proslavama u Budimpešti je moguće samo sa važećim bezbedososnim ograničenjima, samo sa EU digitalnim Covid sertifikatom.

Kombi prevoz do Budimpešte

Za prevoz do Budimpešte tu je Axios Logistic koji organizuje svakodnevni kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Budimpešta – Beograd po principu „od adrese do adrese“. Imaju veliki broj polazaka ka Budimpešti ( i iz Budimpešte) u toku dana, što omogućava da se ogromnoj većini putnika, kada je satnica u pitanju,  izadje u susret i u najvećoj mogućoj meri prilagodi njihovim potrebama. Kombi prevoz do Budimpešte je moguć i iz Novog Sada i Subotice.

Pogledajte i cenovnik kombi prevoza do Budimpešte.

Ukoliko već putujete sa društvom posebna mogućnost je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd-Budimpešta … u tom slučaju ne morate da se prilagođavate drugim putnicima već sami određujete vreme  i mesto polaska.

Hoteli u Budimpešti za doček Nove godine

Postoji mnogo hotela u Budimpešti  i ukoliko Vam je potrebna usluga rezervacije hotela, pošaljite upit za smeštaj na email: info@axiostravel.com

Putno osiguranje

Dobra stvar koju treba imati kada krenete u inostranstvo je osiguranje… Za  putno zdravstveno osiguranje javite se na tel: 011 7555-675 ili pošaljite email na: info@axiostravel.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.