Na samo par kilometara od strogog centra Zlatibora, dovoljno daleko od gužve i buke, a opet sasvim blizu urbanog života, nalazi se Resort konačište “Lovor”.

Pozicioniran u podnožju vrha Čigote, preko puta Ribničkog jezera i skijaškog centra Tornik, ovaj neverovatan turistički kompleks sastoji se od jedne velike i četiri manje brvnare koje su u potpunosti opremljene tako da mogu odgovoriti i zahtevima najizbirljivijih posetilaca.

Brvnare su površine 48-54m2 i imaju dovoljno kapaciteta za smeštaj četiri ili pet osoba. Unutar brvnara nalazi se ljupki dnevni boravak za smeštaj dve osobe i potpuno opremljena čajna kuhinja, dok je u samom potkrovlju ovih drvenih lepotica smeštena prostrana spavaća soba.

Pozivamo vas da svaki zrak sunca iskoristite na najbolji mogući način – osim svežeg vazduha i bujnog zelenila u ponudi imamo još i pravi mali zabavni park za naše najmlađe posetioce, dok nešto stariji svakodnevno mogu uživati u čarima letnjikovca i đakuzija sa toplom vodom.

Naše ljubazno osoblje vam u svako doba dana i noći stoji na raspolaganju kako po pitanju komfora, tako i po pitanju hrane i smeštaja Vas, Vaše porodice i prijatelja, ali i kućnih ljubimaca – jer mi definitivno spadamo u grupu pet friendly boravišta!

Opremljenost:
Čajna kuhinja
Kupatilo
Flat TV
WiFi
Podno grejanje
Porodične sobe
Bašta
Terasa
Dečije igralište
Parking
Ležaljke
Suncobrani
Protiv-požarni sistem
Alarm
Kompletan video nadzor
Pet friendly
Spoljašnji jacuzzi

Kontakt: resortlovor@gmail.com
Telefon: +381638331373
Instagram: https://www.instagram.com/brvnare.lovor.zlatibor/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.