Spremite se za nezaboravan vikend pun adrenalina jer se bliži spektakl koji ne smete propustiti – Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show!  Ovaj događaj nije samo obična izložba automobila već okupljanje svih entuzijasta automobilizma i motosporta, gde se strast prema brzini, inovacijama i vrhunskim vozilima stapaju u jedno! 

Ove godine održava se od 5. do 7. aprila 2024. godine.

Sa intenzivnim tempom, neprekidnom interakcijom i dinamičnom atmosferom, Thessaloniki Tuning Show obećava nezaboravno iskustvo za sve posetioce!  Paralelno sa glavnom izložbom, pripremljeni su brojni događaji koji će ispuniti dan akcijom i zabavom. 

Šta Vas čeka tokom ovog trodnevnog spektakla:

  1. Izložba automobilske industrije: Upoznajte najnovije modele i tehnološka dostignuća koje predstavljaju vodeće automobilske kuće.
  2. Park Ferme Motorsport Show: Zatvoreni park sa trkačkim automobilima koji će ubrzati puls ljubiteljima brzine.
  3. Stunt Extreme Show: Uživajte u adrenalinskom kaskaderskom šou-u.
  4. Prisutnost velikog broja Auto-moto klubova: Razmenjujte iskustva i strast prema automobilima sa auto-klubovima iz celog regiona.
  5. Truck Show: Za sve ljubitelje kamiona, opreme i terenskih vozila.
  6. Muzičke i plesna grupe: Dodajte ritam događaju uz sjajnu muziku i plesne performanse… dok  u „Hot Girls“ segmentu devojke peru automobile…
  7. Audio takmičenje: takmičenje ozvučenja (Dbdraracing / Bass-trka / Face to Face / Top-Dog / Drive Bi)
  8. Transformers show: Događaj koji prikazuje legendarne junake iz filma „Transformers“
  9. Karting staza: Osetite brzinu i adrenalin na karting stazi.
  10. Buggi Racing: Učestvujte u jednom od najpopularnijih ekstremnih sportova širom sveta i upoznajte se sa svetom Buggi Racing-a.

Svake godine ovaj događaj postaje sve veći i bolji, privlačeći sve više izlagača i posetilaca! 

Dakle, ne čekajte! Krenite na Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show i doživite nezaboravan vikend pun uzbuđenja i adrenalina.

Za prevoz do Soluna ne brinite, polasci za Solun su svakog dana sa autobuske stanice u Beogradu u 19.00 (peron broj 5), iz Niša u 22.00 (peron broj 10), dok je polazak iz Soluna za Srbiju u 17.00 svakog dana po lokalnom vremenu. 

Više o prevozu: www.axiostravel.com

Više o događaju: https://www.thessalonikituningshow.gr/gr/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *