MINIBUS PREVOZ – SOLUN

Axios Logistic organizuje svakodnevni minibus prevoz do Soluna.

U prilici smo da prevezemo i putnike sa svih dogovorenih punktova na auto putu Beograd – Niš – Vranje.

Polasci iz Beograda za Solun su u večernjim satima, oko 19:00, dok su polasci iz Soluna u popodnevnim satima, oko 17.00.

Solun

 • Solun ( [Thessaloníki — Tesaloniki])  Posle glavnog grada Atine, Solun je drugi grad u Grčkoj po veličini I značaju, Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana, nalazi na vrhu Solunskog zaliva, duž kojeg se pruža dužinom od 20-ak km.
 • Solun je savremeni grad, krase ga veliki trgovi poput  Aristotelov trga koji je i najvažniji gradski trg.
 • Na šetalištu pored mora nalazi se Bela kula najpoznatiji simbol grada.
 • Grad je bogat muzejima i  smatra se da je Gradski Arheološki muzej jedan od najboljih u Evropi. Pored muzeja Solun je bogat  galerijama i drugim kulturnim ustanovama.
 • Najpoznatija crkva u Solunu je Crkva Sv. Dimitrija čiji je svetac je zaštitnik grada. Pored nje značajne su i Crkva Sv. Đorđa, Crkva Sv. Sofije, Crkva Panagija.
 • U Solunu se nalazi srpsko vojničko groblje na Zejtinlik.  Na Zejtliniku su smešteni grobovi srpskih, francuskih, italijanskih, engleskih i ruskih vojnika poginulih u borbama i proboju Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu.
 • Najpopularnije gradsko šetalište je duž Nikis avenije koje proteže se od Belog tornja do Solunske luke. Duž Nikis šetališta  smešteno je  mnoštvo kafića, restorana, barova koji su sa pogledom na more a svakodnevno ih posećuju i turisti i meštani.

Autobuski prevoz do Soluna

U ponudi je i svakodnevni autobuski prevoz do Soluna (iz Beograda i Niša). Polasci sa autobuske stanice u Beogradu su svakog dana u 19.00, iz Niša u 22.00, dok je polazak iz Soluna u 17.00 svakog dana.

Osnovne informacije

Svakodnevni minibus polasci
Polasci iz Beograda u večernjim satima
Dolazimo po Vas (adresa po dogovoru)
Vozimo do željene adrese u Solunu
Uobičajeno vreme trajanja putovanja oko: 9h

Rezervišite prevoz

Ili pozovite: 065 33 22 561 | 065 247 35 90

  Organizovani minibus prevoz – Grčka

  Za organizovane grupe putnika do Grčke, Axios Logistic omogućava i dodatne povoljnosti.

  U slučaju da organizovano idete sa iste adrese do Grčke, molimo vas da nas kontaktirate, jer mi možemo obezbediti najbolju cenu i najbolju uslugu kombi prevoza.

  Za organizovane grupe putnika obezbeđujemo i specijalne povoljnosti u slučaju povratne vožnje ili iznajmljivanja vozila sa vozačem na dan ili više dana.

  Posebna usluga koju nudimo je najam vozila sa vozačem na relaciji Beograd- Grčka – Beograd, gde je naručilac u prilici da određuje vreme i mesto polaska.