OPIS:

Hotel Zlatibor Mountain Resort 5*  je idealan spoj udobnog, komfornog i relaksirajućeg smeštaja sa duhom tradicije i sjajem savremenog luksuza uz sve čari planinskog ambijenta. Duh tradicije, upakovan u doživljaj lepote odmora u moderno dizajniranom prostoru najkvalitetnije gradnje je ono što nas izdvaja i što Vaš odmor uz pogled na planinu čini potpunim. Pored idealne lokacijE, dodatnu lepotu uživanja vam pruža ogromna mogućnost izbora od preko 250 hotelskih soba i apartmana raspoređenih u hotelskim i apartmanskim lamelama, koji su dizajnirani tako da svako pronađe idealan prostor za sebe i svoj temperament.

SMEŠTAJ:

Residence & Suites:

Apartmanski deo kompleksa Zlatibor Mountain Resort & Spa nudi kompletan ugođaj, ispunjavajući sve potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Ugođaj boravka u našim apartmanima je potpun, bilo da se radi o romantičnom, porodičnom ili poslovnom odmoru.
Moderno dizajnirani i luksuzno opremljeni apartmani, ušuškani u centru turističke atrakcije kao što je Zlatibor, predstavljaju pravi beg od svakodnevnice.

Hotel:

4 različita tipa soba, dizajniranih tako da svaka priča svoju priču i daje dozu luksuza ambijentu u kojem se nalazi.

Pogled na centar Zlatibora i čist vazduh planine oko Vas, doprinose potpunom komforu kroz upotrebu najmodernijih tehnologija izgradnje i dizajna.

Restorani:

KALEM BY ZAK
LOBBY BAR
HUMIDOR BAR
RESTORAN RUJ

Magnesium Spa & Fitness centar:

Iskusite sve čari najvećeg i najopremljenijeg SPA centra u regionu koji nudi posebnu vrstu uživanja u magnezijumskoj vodi koja je melem kako za telo tako i za dušu.

VIP Spa:

Za one sa istančanim ukusom za uživanje, za one koji žele svoj mir okupan luksuzom i komforom, VIP SPA našeg hotela je ušuškano carstvo uživanja u miru sa ograničenim brojem ljudi. Sve posetioce očekuje poseban tretman i poštovanje njihove privatnosti što omogućavaju rekreativni bazen od 15 metara, zasebna parna kupatila, tapedarijumi, zasebne saune i privatan prostor zaklonjen od očiju drugih.

Bazeni:

Najluksuzniji kompleks bazena u sklopu nekog hotela je upravo naš “Magnesium SPA” kompleks. Uz VIP bazen, svim posetiocima omogućeno je uživanje u prelepo uređenom prostoru sa još 3 moderna bazena. Na raspolaganju Vam je rekreativni bazen, plivački bazen dužine 25m kao i bazen za najmlađe posetioce. Ono što pored lepote dizajna i kvaliteta gradnje naše bezene izdvaja od drugih je svakako i voda obogaćena magnezijumom koja svojim sastavom blagotvorno i relaksirajuće utiče na Vaš organizam i Vaše mišiće, pružajući potpuno opuštanje.

Bio sauna:

Bio zraci su sastavni spektar zračenja sunca i kao takvi neophodni su za zdravlje svakog organizma. Bio zračenje prodire duboko u naše zglobove, kožu, mišiće i tkiva i donosi mnoge zdravstvene boljitke i pomaže detoksikaciji organizma. Pola sata boravka u ovom tipu saune ima efekat na organizam kao 4-5 km trčanja. Iskusite lepotu i sve dobrobiti ove saune u našem hotelu.

Infra sauna:

Infra sauna je vrlo slična Finskoj. Temperatura unutar saune je oko 90 stepeni. Da bi efekat bio potpuniji tokom boravka u sauni neki korisnici se nežno udaraju buketom suvog lekovitog bilja koje su prethodno navlažili vrelom vodom. Na ovaj način se podstiče bolja cirkulacija, a za potpuni ugođaj predlaže se nakon boravka u sauni brzo izlaganje hladnoj vodi.

Finska sauna:

Ovaj tip saune je možda najzastupljeniji i najčešće korišćen među posetiocima. Temperature ove saune se kreće od 70 do 100 stepeni a vlažnost je mala, svega 10-15 procenata pa je zovu još i suva sauna. Finske saune se koriste za poboljšavanje opšteg zdravlja, uživanje i opuštanje. U njima se preznojavanjem telo oslobađa od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i stresa.

Parno kupatilo:

Duga tradicija zdravlja i druženja koja potiče iz antičkog doba. Parno kupatilo je mesto gde se spaja socijalizacija duha i revitalizacija tela. Uživajte u svom vremenu.

Tuševi doživljaja:

Uživanje i doživljaj koji se ne propušta. Prepustite se specijalnim tuševima koji uz pomoć različitih mlazeva i boja daju sklad koji Vaše telo prepoznaje kao uživanje.

Slana sauna:

Vec na ulazu u našu slanu sobu znate da će vam prijati. Mali ušuškani raj! Terapija solju je prirodna i bezbedna terapija bez rizika i neželjenih dejstava. Pomaže kod hroničnih i akutnih problema, poboljšava opšte zdravlje i mentalno blagostanje.

Igraonica za decu:

Kutak za maksimalnu igru je odvojen u našem hotelu kako bi svakom gostu, ma koliko mlad bio omogućili potpunu zabavu. Uz najzabavnije igre, organizovana druženja uz animatore i nezaboravne rođendane, vaši najmlađi članovi će svaku posetu našem hotelu čekati sa nestrpljenjem.
Sastanci

Prostor, oprema i podrška:

Kreirali smo radni prostor u našim kongresnim salama i salama za sastanke, opremili ga najmodernijom audio/vizuelnom tehnologijom i stojimo na raspolaganju da Vam pomognemo da ugostite Vaše klijente.

Bilijar sala:

Bilijar je sport koji odiše elegancijom. Uz zvuke džentlmenskog pucketanja prstiju pri svakom dobrom potezu, izbistrite svoj um i fokusirajte se na cilj. Niko ne voli da gubi.

Kuglana:

Posebno smo ponosni na činjenicu da upravo u nasem hotelu mozemo da vam ponudimo mogucnost uzivanja u fantasticno opremljenoj i jedinoj kuglani na Zlatiboru. Probudite takmičarski duh i dozvolite sebi da zavolite ovu igru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *