Svetska federacija za masažu poziva sve masere i entuzijaste iz celog sveta na najprestižniji događaj u oblasti zdravlja i wellnessa – Svetsko prvenstvo u masaži 2024! Ovaj spektakularni događaj održaće se od 10. do 12. maja 2024. godine u prelepom resortu Porto Carras na Sitoniji.

Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja koji će spojiti stručnost, kreativnost i ljubav prema masaži iz celog sveta.

Šta Vas tamo očekuje:

  • Najbolji svetski profesionalci za masažu, okupljeni na jednom mestu, gde će svaki učesnik pokazati svoje jedinstvene tehnike, kulturne uticaje i inovativne pristupe umetnosti lečenja dodirom.
  • Takmičenje u različitim kategorijama: Takmičenje ili posmatranje takmičara koji pokazuju majstorstvo u nizu kategorija, prilagođenih različitim stilovima i tehnikama masaže.
  • Novo- video performans: učesnici mogu pokazati svoje veštine i kreativnost kroz video prezentaciju, čak i ako ne mogu fizički biti prisutni na događaju.
  • Žiri: Sudije poznate po svojoj stručnosti u terapiji masažom, oceniće i odati priznanje najizuzetnijim učesnicima.
  • Učenje kroz radionice – gde možete unapredili svoje veštine i steći nova znanja.
  • Porto Carras Resort – uživanje u ovom prelepom resort će upotpuniti ovaj prestižni događaj.

Za više detalja, informacije o registraciji i pravila, posetite zvaničnu veb stranicu.

Za prevoz do resorta Porto Carras ne brinite. Mi imamo prevoz svakog dana, za više informacija o prevozu poseti naš sajt.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *