Opis:

Hotel Konak predstavlja luksuzni smeštaj na Zlatiboru koji će Vam obezbediti ugodan boravak daleko od gradske gužve. Ambijent hotela Konak Zlatibor je uređen sa ciljem da Vam pruži mir, a ujedno ispuni sve zahteve koje postavlja savremeno doba. Hotel Konak Zlatibor predstavlja spoj luksuza i tradicije objedinjenih u savremenom zdanju po uzoru na elitne svetske hotele. Pružite svom zdravlju preko potrebno vreme u prirodi, na čistom planinskom vazduhu, oslobodite se stresa i udahnite svom telu novu energiju.

Restoran:

Hotel Konak Zlatibor u svom sklopu ima restoran koji pruža usluge doručka i večere na principu švedskog stola i ručka a la carte. Hotel Konak od ostalih razdvaja kvalitet hrane, pića i usluge koje pružamo. Na meniju restorana Konak se nalazi najrazličitija ponuda jela i pića, pri čemu se akcenat stavlja na domaću kuhinju i nesvakidašnja internacinalna jela. Pravi hedonisti i ljubitelji vrhunskih vina će na svom putu kroz naš restoran zateći izobilje domaćih vina iz Fruškogorskih vinograda i luksuznih vina iz podruma sa severa Italije.

Wellness i spa centar

Masaža:

Priuštite svom telu oporavka koji mu je neophodan. Oslobodite se stresa uz masaže sertifikovanih terapeuta!

Parno kupatilo:

Parno kupatilo ili Hamam predstavlja vrstu saune sa visokom vlažnošću vazduha koja dostiže i do 100%, sa temperaturom 40-50°C. Parno kupatilo pozitivno deluje na regeneraciju i izbacivanje toksina iz tela preko kože.

Finska sauna:

Finska ili suva sauna je idealno mesto za oslobađanje tenzije u mišićima i toksina uzrokovanih stresom, nepravilnom ishranom i nezdravim tempom života.

Đakuzi:

Pored relaksacije i oslobađanja od svakodnevnog stresa, hidromasažna kada potpomaže ubrzavanju metabolizma i poboljšavanju unutrašnjeg sagorevanja kalorija.

Bazeni:

Zatvoreni bazen na Zlatiboru je savršeno mesto za odmor nakon celodnevnog obilaska zanimljivosti i boravka u prirodi. Temperatura vode prelazi 30°C što je čini prijatnom za kupanje.

Tepidarijum:

Tepidarijum ili topla klupa predstavlja prihvaćenu praksu koja datira još iz doba starog Rima a odnosi se na aklimatizaciju tela kupača između vrelih prostorija i bazena.

Igraonica:

Apart hotel Konak Zlatibor u svom sklopu ima dečiju igraonicu, namenjenu deci uzrasta od dve do deset godina. Dok Vi uživate u razgovoru sa prijateljima ili partnerom, poslovnom ili porodičnom ručku, vaši mališani se mogu zabavljati u društvu svojih vršnjaka. Korišćenje igraonica hotela Konak je besplatna za sve mališane koji su gosti hotela, kao i gostiju restorana. Igraonica našeg hotela opremljena je savremenim rekvizitima koji ispunjavaju visoke bezbednosne standarde.

Trening centar:

Trening centar apart hotela Konak Zlatibor sadrži sve ono što Vam je potrebno prilikom svakodnevnog vežbanja. Trening centar se sastoji od kardio zone i teretane koji su dostupni svim gostima hotela. Kardio zonu čini traka za trčanje sa pratećim rekvizitima potrebnim za aerobni vid treninga, dok teretanu čine najčešće korišćene sprave, poput lat mašine, benč klupe i pratećih tegova.

Back to list

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *