Garni Hotel „Šimšir“*** je moderan turistički objekat koji gostima nudi idealne uslove za odmor. Pored odličnog smeštaja, prednost objekta je i njegova lokacija. Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora, pored autobuske stanice, ski staze Obudojevica, kao i svih sadržaja ovog turističkog centra.

Objekat se sastoji iz jedne suterenske i tri nadzemne etaže povezane liftom. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz 7 apartmana i 12 soba. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju kablovsku televiziju, bežični internet i mini bar. Enterijer je prilagođen savremenim uslovima boravka. Uz kvalitetan smeštaj, „Šimšir“ nudi i uslugu doručka u restoranu na bazi švedskog stola. Gostima je na raspolaganju kafe bar, prelepa bašta sa fontanom, besplatno korišćenje garaže, teretane, dečije igraonice, Wi-fi konekcija u celom objektu kao i 24h obezbeđen video nadzor. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.

SMEŠTAJ:

Objekat raspolaže sa 19 smeštajnih jedinica raspoređenih u 12 soba i 7 apartmana. Po potrebi i na vaš zahtev obezbeđeni su i pomoćni kreveti dimenzija 140x70cm ili dečiji krevetić sa ogradicom.

Sobe i apartmani: dvokrevetna standard, dvokrevetna komfor, trokrevetna soba, dvokrevetni apartman, trokrevetni apartman.

RESTORAN:  Uslugu doručka gostima je u restoranu na bazi švedskog stola. Ukoliko želite da se opustite uz omiljeno piće i dobru muziku Bar Vam je na raspolaganju svakim danom do 23h. U toku letnjih meseci možete uživati u hladu borove šume u predivnoj bašti sa fontanom. Room-service radi 24h.

KONFERENCIJSKA SALA: Po potrebi i na zahtev gostiju, sala restorana se može konfigurisati u konferencijsku salu kapaciteta 60 sedećih mesta.

IGRAONICA: U  hotelu, postoji jedan poseban kutak koji sva deca obožavaju. Igraonica je osmišljena kao zanimljivo mesto puno aktivnosti.

FITNES: Fitness sala je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića.Fitness centar je na raspolaganju svim gostima u okviru cene smeštaja.

Kontakt: +381 64 82 87 820
Detaljnije: https://simsir.rs/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.